Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 września 2018. Imieniny: Darii, Mateusza, Wawrzyńca
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 opakowanie "Mus gruszkowy" Dr Oetkera
  • ¾ szklanki wody
  • 1/2 gruszki
Przepis:

Gruszkę obrać, pokroić na cienkie plasterki. Zalać wodą i gotować 5 minut. Wsypać mus, zamieszać. Gotować 1 minutę. Przelać do salaterki i udekorować. Jak nie ma akurat gruszki można włożyć kawałki jabłka lub innych owoców.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~Paula162009-01-20 12:25
pyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl