Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 listopada 2018. Imieniny: Edmunda, Marii, Marka
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 długi ogórek
  • ok 5-6 łyżek jogurtu naturalnego
  • ok 100 ml maślanki 30%
  • sól
  • pieprz
  • ocet
Przepis:

Ogórek myjemy i obieramy ze skórki.
Trzemy na tarce na średnich oczkach - jednak uwaga z gotowego ogórka nie wylewamy wody.
Dodajemy jogurt naturalny i śmietanę - dobrze mieszamy.
Na samym końcu dodajemy sól, pieprz i ocet.
Idealny dodatek do jaj sadzonych i innych posiłków.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl