![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: wieprzowina średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mięso wieprzowe na sposób masarza![]()
Przepis: Mięso posolić, obsmażyć szybko po obu stronach, odstawić na bok. Posiekaną cebulę poddusić na tłuszczu, dodać mieloną paprykę, zagotować z 1/2 filiżanki wody. Mięso z powrotem włożyć do tłuszczu, pokryć boczkiem i pokrojonymi w krążki parówkami, pomidorami i pokrajaną świeżą papryką. Gdy mięso będzie miękkie, zalać potrawę kwaśną śmietaną, jeszcze raz ją zagotować i natychmiast gorącą podać na stół. ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |