Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 5 marchewek
  • 1 pietruszka
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka cukru
  • szczypta soli
Przepis:

Marchew i pietruszkę obrać. Marchewkę pokroić w cienkie plasterki, a pietruszkę w pół plasterki. Zalać niewielką ilością wody (tak by zakryła warzywa, osolić, ocukrzyć i gotować 15 minut. Odcedzić. Dodać masło. Przez moment dusić potrząsając garnuszkiem by obtoczyły się dobrze w maśle.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~agnieszka2008-12-13 15:28
super...

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl