Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 16 listopada 2018. Imieniny: Edmunda, Marii, Marka
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • filety z łososia
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz mielony
  • masło
  • olej
  • mąka
Przepis:

Filety łososia posolić i popieprzyć.
Skropić sokiem z cytryny i zostawić na 15 minut.
Odsączyć, posypać mąką (strząsnąć jej nadmiar).

Na patelni rozgrzać masło z olejem.
Smażyć na rumiano z obu stron.
Podawać gorący na ogrzanym talerzu z kawałkiem cytryny.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl