Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 czerwca 2018. Imieniny: Albina, Wandy, Zenona
kategoria: alkohole
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • sok z buraków ćwikłowych - 1 litr,
  • spirytus - 1 litr
Przepis:

Z buraków ćwikłowych wycisnąć do słoja 1 litr soku. Powoli, ostrożnie dodawać spirytus. Delikatnie zamieszać.
Odstawić na dobę w szczelnie zamkniętym słoju do lodówki. Po wyjęciu wstrząsnąć.

Nalewka poprawia trawienie. Pić ją między posiłkami nie więcej niż 4 łyżki stołowe dziennie.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl