Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 13 listopada 2018. Imieniny: Arkadii, Krystyna, Stanisławy
kategoria: dekoracje
średnia ocena: 5.00
autor zdjęcia: Termar
    Składniki:

  • cukier 1,5 szklanki
  • mleko 3/4 litra
  • masło lub margaryna 125 g
Przepis:

Cukier z mlekiem gotować na wolnym ogniu stale mieszając, aż zgęstnieje, ostudzić.
Masło utrzeć do białości i nie przerywając ucierania dodawać po łyżce ostudzoną masę mleczną.
Rozsmarowywać kajmak nożem maczanym w ciepłej wodzie.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl