Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: drób
średnia ocena: 4.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 pojedyncze piersi z kurczaka ( duże )
  • 1 jajko
  • bułka tarta
  • sól
  • pieprz mielony
  • 4 łyżki utartego sera Chedar
  • 8-10 pieczarek
  • oliwa
  • 1 łyżka masła
Przepis:

Piersi przekroić na połówki i lekko rozklepać. Posolić, popieprzyć. Panierować w roztrzepanym jajku i tartej bułce.
Usmażyć na oliwie. Odłożyć na brytfankę.
Podsmażyć pokrojone pieczarki. Dodać masło. Lekko poddusić.
Kotlety posypać serem, obłożyć pieczarkami. Polać tłuszczem ze smażenia. Wstawić do piekarnika i zapiec, aż ser się roztopi.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~kacperek2009-06-04 14:15
smaczne, tanie

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl