Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 30 lipca 2014. Imieniny: Julity, Ludmiły, Zdobysława
kategoria: przystawki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • śledź matias
  • ser żółty
  • ogórek konserwowy
  • papryka marynowana
  • cebulki marynowane
  • wykałaczki
Przepis:

Filety śledziowe dokładnie umyć.
Jeśli są zbyt słone, krótko wymoczyć, potem osuszyć.
Pokroić w kosteczkę rozmiarów około 2x2 cm.
Ser żółty pokroić w plasterki grubości ok 2 mm i również pokroić w kostkę.
Analogicznie zrobić z ogórkiem konserwowy i papryką marynowaną.
Tak przygotowane składniki nabijać na wykałaczki: śledź, ser, ogórek, papryka i cebulka.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2013 © Cooking.pl