Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: przystawki
średnia ocena: 4.00
autor zdjęcia: cezary4
    Składniki:

  • 500 dag piersi z kurczaka
  • 3 cebulki
  • 5 ogórków kiszonych
  • 1 pekinka (kapusta pekińska)
  • 200 ml majonezu
  • 100 ml ketchupu
  • przyprawa do gyrosa
Przepis:

Piersi z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki i podsmażamy z przyprawą.
Układamy na talerzu.
Cebulkę i ogórki kroimy w kostkę.
Na piersi z kurczaka kładziemy cebulkę, polewamy majonezem.
Na to układamy odcedzoną kukurydzę, ogórki.
Pekinkę kroimy drobno i posypujemy całość.
Polewamy ketchupem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~ewel2011-05-16 08:19
hmm... no cóż wygląda mało zachęcająco ale nie wątpię w to że jest dobre.
~diana2010-04-22 12:04
a gdzie bułka pita? to ma byc przepis na kebaba?

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl