Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 17 lutego 2018. Imieniny: Donata, Gizeli, Łukasza
kategoria: napoje
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
  • 1/4 szklanki mleka skondensowanego
  • 1 kostka czekolady
  • 200 ml wody
Przepis:

Wodę zagotowujemy, zalewamy kawę.
Mleko ubijamy specjalną maszynką do mleka.
Następnie przekładamy mleko łyżeczką do kawy, a całość posypujemy startą czekoladą.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl