Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2018. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
kategoria: kasze, ryż
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1,5 szklanki kaszy
  • 4 dag tłuszczu
  • 3 szklanki wody
  • sól do smaku
Przepis:

Kaszę dobrze przepłukać na sicie zimną wodą. Zagotować w szybkowarze wodę, posolić, wrzucić tłuszcz i kaszę. Szybkowar zamknąć i ogrzewać 15 minut od momentu ppcw. Otwierać szybkowar ostrożnie, lecz bez schładzania.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl