Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 listopada 2018. Imieniny: Amielii, Idalii, Leopolda
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1/4 główki kapusty włoskiej
  • 3 plasterki bekonu
  • 1 cebula
  • 1 łyżka masła
  • pieprz mielony
Przepis:

Bekon drobno pokroić i usmażyć bez rumienienia. Dodać usiekaną cebulę i zeszklić ją. Kapustę drobno usiekać i sparzyć. Odsączyć i dodać do bekonu z cebulą. Włożyć masło. Dusić mieszając przez 20 minut pod przykryciem. Doprawić pieprzem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl