Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 września 2018. Imieniny: Januarego, Konstancji, Leopolda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  • 10 dag kiełbasy (szynki)
  • jajo
  • 4 łyżki majonezu
  • łyżka posiekanych grzybków marynowanych (korniszonów)
Przepis:

Ugotowane na twardo jajo obrać i posiekać. Kiełbasę lub szynkę posiekać i wymieszać z jajem, grzybkami lub korniszonami i połową majonezu. Przygotowaną masą posmarować 8 kromek. Masę wyrównać nożem i przybrać resztą majonezu, wyciskając go z pergaminowego woreczka.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl