Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 sierpnia 2018. Imieniny: Cezarego, Marii, Zygfryda
kategoria: przekąski
średnia ocena: 5.00

    Składniki:

  • 2 jaja
  • duża cebula
  • 3 łyżki majonezu
  • strąk papryki (pomidor)
  • sól
  • cukier
  • pieprz
  • musztarda
Przepis:

Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, sparzyć wrzącą wodą, dodać ugotowane na twardo i posiekane jaja. Wymieszać z ostrym gęstym majonezem, przyprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem (jeżeli potrzeba, dodać musztardy ). Nakładać na kromki bułki grubą warstwą. Z wierzchu przybrać majonezem i paskami strąków czerwonej papryki.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl