Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • Pół puszki byczków w pomidorach (15 dag)
  • 5 listków sałaty ze środka główki
  • 2 łyżeczki posiekanego koperku
Przepis:

Byczki wyjąć ostrożnie widelcem z puszki na talerzyk, wybrać z nich 8 foremnych kawałków. Resztę rybek rozgnieść z sosem z puszki na gęstą masę. Każdą kromkę przybrać połową listka sałaty, na niej położyć trochę masy rybnej i kawałek ryby. Całość posypać posiekanym koperkiem.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl