Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 sierpnia 2018. Imieniny: Bernarda, Sabiny, Samuela
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 kalarepki
  • 1 puszka marchewek miniaturek
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka usiekanego koperku
  • sól
Przepis:

Kalarepki obrać. Pokroić w słupki, zalać wodą (ok. 1 szklanki), lekko osolić i ugotować do miękkości (ok. 20 minut). Odsączyć marchewki z zalewy. Kalarepkę odcedzić. Dodać marchewkę, masło, koperek, chwilę podgrzewać delikatnie mieszając. Doprawić solą.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl