Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 września 2018. Imieniny: Eustachego, Faustyny, Renaty
kategoria: wielkanocne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 10 jajek na twardo
  • 5 łyżeczek majonezu
  • 2,5 łyżeczki czarnego kawioru
  • 2,5 łyżeczki czerwonego kawioru
  • kilka łodyżek koperku
Przepis:

Jajka obrać, przekroić na połówki.
Na każdej połówce położyć po ½ łyżeczki majonezu.
Na 5 połówek nałożyć po ½ łyżeczki czarnego kawioru, na 5 połówek po ½ łyżeczki czerwonego kawioru.
Dekorować małymi gałązkami koperku (dosłownie kilka piórek).
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl