Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 sierpnia 2018. Imieniny: Franciszka, Kazimiery, Ruty
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 8 jaj ugotowanych na twardo
  • 1 łyżeczka pasty sardelowej
  • 8 kapeluszy marynowanych grzybów
  • trochę drobno posiekanej zielonej pietruszki
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • szczypta pieprzu
Przepis:

Z ugotowanych jaj odkroić węższy czubek, wyjąć ostrożnie żółtka, rozdrobnić i wymieszać je z pastą sardelową i śmietaną, dodać pieprzu i masą tą napełnić ponownie jaja. Na każde nadziewane jajo nasadzić kapelusz z marynowanego grzyba i posypać go posiekaną zieloną pietruszką.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl