Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 listopada 2018. Imieniny: Amielii, Idalii, Leopolda
kategoria: potrawy z jaj
średnia ocena: 1.00

    Składniki:

  • 5 jaj świeżych
  • 2 dkg szczypiorku lub cebuli
  • 2 dkg masła
  • 1/2 porcji sosu majonezowego
  • 2 dkg bułki czerstwej
  • przybranie sezonowe
  • 1/2 szklanki mleka do namoczenia
  • 20 dkg piklinga (lub innej ryby wędzonej)
Przepis:

Sporządzić tak jak jaja faszerowane śledziem.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl