Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 22 sierpnia 2018. Imieniny: Cezarego, Marii, Zygfryda
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 2 duże jabłka
  • 2 łyżeczki majeranku
  • sól
  • pieprz mielony
  • papryka mielona
  • ¼ kostki masła
  • 2 łyżki oliwy
Przepis:

Jabłka obrać i wydrążyć gniazda nasienne. Pokroić na cząstki grubości 1 centymetra. Posypać solą, majerankiem, papryką. Wymieszać. Zostawić na 30 minut. Na patelni rozgrzać masło z oliwą. Smażyć jabłka z obu stron, aż zmiękną (ale nie za długo, bo się rozpadną). Podawać na ciepło do smażonej wątróbki.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
Termar2008-10-28 10:27
Pycha!!!!!!

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl