Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
średnia ocena: 0.00
    Składniki:

  • 170g filet z halibuta
  • 20g czarna soczewica
  • 1 pomidor
  • 20g bobu
  • 5g parmezan
  • 10g czarnych oliwek
  • 20g cukru
  • 10 ml sosu sojowego
  • 10 ml soku z cytryny
  • 10 g pasty sojowej "miso"
  • 20 ml białego wina
  • chrupiące warzywa do dekoracji
  • sól, pieprz
Przepis:

Ugotować soczewicę na pół twardo. Dodać do niej concase z pomidora, sos sojowy i 5 ml soku z cytryny. 20 ml oleju z pestek winogron, dodać do soczewicy. Bób ugotować, dodać oliwki i parmezan. "Miso"- pastę wymieszać z winem sokiem z cytryny i cukrem. Filet obsmażyć, posmarować pastą "miso" i całość zapiec. Dekorować chrupiącymi warzywami.
źródło przepisu: www.laboheme.com.pl

oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl