![]() Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
|
ZAPROSZENIE wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 lutego 2019. Imieniny: Anety, Lecha, Leona
|
Szukaj:
|
kategoria: wieprzowina średnia ocena: 0.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gulasz wieprzowy z warzywami 20 min![]()
Przepis: Pokrojone na kawałki mięso otoczyć w mące, obrumienić w szybkowarze na mocno rozgrzanym tłuszczu, wrzucić oczyszczone i pokrojone cebule i również zrumienić. Wlać 1 szklankę wody, włożyć oczyszczone i drobno poszatkowane lub starte na tarce do jarzyn warzywa. Posolić i popieprzyć. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Sprawdzić smak, doprawić pozostałą mąką i ewentualnie solą i pieprzem.  ![]()
oceń przepis :
wystaw komentarz :
komentarze :
Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy
|
![]() Zobacz również Najczęściej oglądane Najwyżej oceniane Ostatnio dodane
|
Regulamin | 2004 - 2017 © Cooking.pl |