Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 listopada 2018. Imieniny: Klaudyny, Romana, Tomasza
kategoria: potrawy mączne
średnia ocena: 3.00

    Składniki:

  • 10 suszonych - ugotowanych grzybów z zupy
  • 2 jajka
  • 30 dag mąki
  • sól do smaku
  • olej do smażenia
Przepis:

Z jajek, mąki i wody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Posolić do smaku.
Grzyby drobno posiekać i wymieszać z ciastem.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć racuszki na złoty kolor.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl