Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 10 kromek bułki (1/3 długiej bułki kanapkowej)
  • 6 dag sera szwajcarskiego
  • 10 grubych krążków świeżych pomidorów (3 duże szt.)
  • 10 dag pasty śledziowej
  • 2 łyżki tłuszczu
Przepis:

Bułkę cienko okroić z wierzchniej skórki, pokrajać na kromki grubości 1 cm, smarować cienko pastą śledziową, na którą kłaść gruby krążek świeżego jędrnego pomidora. Z wierzchu posypać utartym serem. Układać na blasze posmarowanej grubo tłuszczem. Wstawić do mocno nagrzanego piekarnika na 10 min. Gorące grzanki ułożyć na okrągłym półmisku, przybrać nacią pietruszki.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl