Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 maja 2018. Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 3 kromki razowca
  • 3 wątróbki drobiowe
  • 1 łyżka oleju słonecznikowego
  • 1 łyżka masła
  • sól
  • pieprz mielony
  • 1 łyżeczka musztardy sarepskiej
  • 1 liść sałaty
Przepis:

Z chleba wykroić krążki. Podsmażyć je na oleju na chrupiące grzanki. Odłożyć.
Wątróbkę usmażyć na maśle na rumiano. Posolić, popieprzyć.
Grzanki posmarować musztardą. Obłożyć sałatą. Na sałacie kłaść gorące wątróbki drobiowe. Podawać bezpośrednio po zrobieniu tak by były ciepłe.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl