Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 19 czerwca 2018. Imieniny: Gerwazego, Protazego, Sylwii
kategoria: potrawy z grilla
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 20 ziemniaków
  • 1 pęczek natki pietruszki
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 pęczek bazylii
  • 1 pęczek tymianku
  • 1 cebula
  • 500 g twarogu
  • 2 łyżki oliwy
  • 500 ml wody mineralnej
  • sól
  • biały pieprz
  • 2 pęczki majeranku
  • 200 g boczku w plasterkach
Przepis:

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Bazylię, szczypiorek, tymianek i natkę posiekać. Cebulę pokroić w kostkę.
Twaróg utrzeć z wodą mineralną i oliwa. Dodać zieleninę oraz cebule. Przyprawić.
Ziemniaki obrać, każdy zawinąć w plaster boczku z listkami majeranku. Grillować 8 - 10 minut na ruszcie wyłożonym folią aluminiową. Podawać z twarożkiem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl