Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 21 sierpnia 2018. Imieniny: Franciszka, Kazimiery, Ruty
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 główka kapusty
  • 50 dag ziemniaków
  • 1 jajko
  • 3 cebule
  • 2 łyżki tłuszczu
  • 1 szklanka wywaru z warzyw
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Przygotować kapustę, ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce, osączyć na sicie. Przesmażyć na tłuszczu cebule, połączyć z ziemniakami, dodać jajko, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.
Farszem napełnić liście i zawinąć. Ułożone w rondlu gołąbki podlać wywarem, dusić 60 minut. Podawać z ziemniakami, polane sosem cebulowym.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl