Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 czerwca 2018. Imieniny: Danuty, Jana, Janiny
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 10 dag cukru,
  • cytryna lub kwasek cytrynowy do smaku,
  • pomarańcza,
  • 3 listki żelatyny
Przepis:

Ze szklanki wody i cukru ugotować syrop, dodać sok z cytryny lub kwasek cytrynowy, włożyć rozpuszczoną żelatynę. Pomarańcze obrać, pokrajać w plastry, które przekrajać na połówki i dalej postępować jak w przepisie na galaretkę cytrynową.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl