Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 27 maja 2018. Imieniny: Amandy, Jana, Juliana
kategoria: sałatki
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 szklanki fasoli
  • 1 kg buraczków
  • 3 łyżki chrzanu
  • 200 ml majonezu
  • 3 łyżeczki cukier
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
Przepis:

Fasolę namaczamy na noc.
Gotujemy w tej samej wodzie do miękkości.
Buraki gotujemy, obieramy, kroimy w drobne paski.
Do buraka dodajemy fasolę, chrzan, majonez.
Mieszamy, doprawiamy przyprawami do smaku.
Na koniec sypiemy cukier, mieszamy.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl