Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 40 dag fasoli białej,
  • 30 dag papryki zielonej,
  • 15 dag porów,
  • 2 łyżki tłuszczu,
  • pół szklanki śmietany,
  • łyżka mąki,
  • cukier,
  • sól,
  • ząbek czosnku,
  • pieprz
Przepis:

Fasolę ugotować, pozostawić trochę wywaru, dodać roztarty czosnek. Paprykę oczyścić z nasion, pokrajać w paseczki z porami; udusić i dodać do fasoli. Potrawę zasmażyć mąką, podprawić śmietaną. Podawać z ziemniakami.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl