Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 lutego 2018. Imieniny: Boguty, Bogusza, Macieja
kategoria: inne
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: cezary4
    Składniki:

  • 1 torebka ryżu
  • 1 kg mięsa mielonego
  • 1 opakowanie przypraw do gołąbków
Przepis:

Mięso przyprawiamy przyprawą i wstawiamy do lodówki na 30 minut.
Ryż gotujemy, odcedzamy i mieszamy z mięsem.
Mięso mieszamy aby ryż równomiernie się rozprowadził. Można nadziewać gołąbki.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~zbyl2011-08-31 16:02
Hi cezary4! Zdradz mi tajemnice po co komu taki przepis??? Jesli ktos ma te przyprawe do golabkow to na opakowaniu zapewne jest przepis a jesli ktos nie ma to musi zgadywac jak te Twoje golabki przyprawic. Chore to moim zdaniem.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl