Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 czerwca 2018. Imieniny: Albina, Wandy, Zenona
kategoria: alkohole
średnia ocena: 5.00

    Składniki:

  • 2 kieliszki koniaku
  • 2 kieliszki mleka
  • 1 kieliszek rumu
  • 1 łyżka cukru pudru
  • szczypta tartej gałki muszkatołowej
Przepis:

Mieszamy około 30 sekund mikserem wszystkie składniki oprócz gałki muszkatołowej i wlewamy do wysokich, wąskich szklanek. Oprószamy muszkatem i natychmiast podajemy ze słomką.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl