Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 24 lutego 2018. Imieniny: Boguty, Bogusza, Macieja
kategoria: przetwory
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika4
    Składniki:

  • 3 kg czereśni
  • 1 kg cukru
  • 2 opakowania cukru żelującego
Przepis:

Czereśnie myjemy, drylujemy pestki.
Następnie gotujemy w garnuszku z cukrem i cukrem żelującym do momentu miękkich owoców.
Gorące nakładamy do słoiczków.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~iga2012-06-03 16:54
a pasteryzacja

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl