Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: drób
średnia ocena: 4.00
autor zdjęcia: czekoladka145
    Składniki:

  • 2 piersi kurczaka
  • 25 dkg sera salami
  • 10 dkg pieczarek
  • 2 jajka
  • 3 łyżki mąki (czubate)
  • sól i pieprz
  • tłuszcz do smażenia
Przepis:

Piersi rozciąć i rozklepać na " kotlety", posolić i posypać pieprzem do smaku. Jajka roztrzepać, dodać starty na tarce ser, podsmażone i posiekane pieczarki i mąkę. Panierować kotlety i smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z frytkami i surówką ulubioną.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~miyamoto2011-03-15 12:36
bardzo smaczne i niezbyt pracochłonne :) dziękuję za przepis

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl