Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 maja 2018. Imieniny: Eweliny, Jana, Pawła
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 75 dag dorsza w filetach
  • 30 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • sok z cytryny
  • 1/2 łyżeczki imbiru
  • 1 łyżka masła
  • sól do smaku
  • pieprz
Przepis:

Pieczarki pokroić na połówki, podsmażyć na maśle z posiekaną cebulą.
Filety oprószyć solą i imbirem. Do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem włożyć rybę, posypać pieprzem, skropić sokiem, obłożyć pieczarkami. Piec 60 min w temp. 180 stopni C.
źródło przepisu: przepis pochodzi z Chwila dla Ciebie"
przepis dodany przez: Termar

Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl