Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: monika.p
    Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 6 parówek np. Babuni
  • ser żółty w plasterkach
  • 1 jajko
Przepis:

Parówki owijać najpierw plastrem żółtego sera, następnie ciastem francuskim.
Całość posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać sezamem, słonecznikiem.
Piec w temp. 220 st. około 15 minut. Podawać z ketchupem. Smacznego!
źródło przepisu: Opakowanie z ciasta francuskiego
przepis dodany przez: monika.p

Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~diana2010-04-22 12:07
oj za bardzo kaloryczne z francuskim jak dla mnie

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl