Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 3 połówki brzoskwini z syropu
  • 5 łyżek proszku gotowego kremu czekoladowego
  • ½ szklanki mleka z lodówki
  • bita śmietana w sprayu
  • 6 płatków czekoladowo-orzechowych
Przepis:

Na talerzyki położyć połówki brzoskwiń. Otoczyć bitą śmietaną. Na każdą połówkę położyć porcję kremu czekoladowego. Udekorować płatkami czekoladowymi.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~anka2010-08-18 14:50
wygląda apetycznie ale obawiam się że zbyt tuczace

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl