Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 11 grudnia 2018. Imieniny: Biny, Damazego, Waldemara
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 12 bezików
  • 1 szklanka śmietanki kremówki
  • 3 łyżki cukru
  • 30 dag miękkich owoców (truskawki, jagody, maliny, jeżyny)
Przepis:

Owoce zmiksować z cukrem. Bezy ułożyć w salaterce, polać śmietaną, udekorować zmiksowanymi owocami. Jeść natychmiast po przyrządzeniu.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~mały geniusz2010-04-14 14:59
czeko jak on Ci się podoba to mogłabyś zdjęcie zrobić
czekoladka1452008-10-26 13:59
Bardzo mi się podoba.

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl