Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 maja 2018. Imieniny: Leoncjusza, Michała, Renaty
kategoria: ciasta
średnia ocena: 3.00
autor zdjęcia: katrin
    Składniki:

  • 200 g gorzkiej czekolady
  • 200 g masła
  • 5 jajek
  • 300 g cukru
  • 100 g mąki
Przepis:

Czekoladę i masło rozpuścić w kąpieli parowej i przestudzić.
Zmiksować jajka, cukier i mąkę i połączyć z rozpuszczoną czekoladą z masłem. Dobrze wymieszać.
Piec w temperaturze 180 st.C, około 15-20 min.
źródło przepisu: zuzia
przepis dodany przez: katrin

Zobacz wszystkie przepisy tego użytkownika »
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl