Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 12 grudnia 2018. Imieniny: Ady, Aleksandra, Dagmary
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: cezary4
    Składniki:

  • 1 budyń
  • 200 ml mleka koziego
  • 1 cukier waniliowy
Przepis:

Mleko mieszamy z cukrem.
W 1/3 szklanki mleka rozrabiamy budyń, resztę gotujemy.
Gdy mleko się zagotuje dodajemy budyń. Ciągle mieszamy przez około 1-2 minuty, żeby się nie zrobiły grudki.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl