Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 11 grudnia 2018. Imieniny: Biny, Damazego, Waldemara
kategoria: desery
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2 szklanki bitej śmietany,
  • pół tabliczki czekolady lub duża pomarańcza
  • biszkopty do dekoracji
  • cukier do smaku
Przepis:

Ubitą śmietanę posłodzić i włożyć do szklanych kompotierek. Posypać tartą czekoladą. Podawać z biszkoptami.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~znawczyni dobrej kuchni :)2009-02-02 20:00
Co to ma być za przepis... Dno... Niestety... :/

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl