Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 26 października 2014. Imieniny: Ewarysta, Lucyny, Lutosławy
kategoria: surówki
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Bozenka16
    Składniki:

  • 1 biała rzepa
  • 1 jabłko
  • 1/2 cytryny
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany 12%
  • cukier
  • sól
  • pieprz
Przepis:

Rzepę i jabłko zetrzeć na tarce (grube oczka), dodać sok z cytryny oraz śmietanę.
Wszystko wymieszać, doprawić do smaku cukrem, solą oraz pieprzem.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~wilczyca2010-09-14 09:09
bardzo dobre a i musztarda dodaje smaku
~rycho2010-03-10 08:35
to jest to - propnuje ociupinke musztardusi i mozna jesc z mieskiem

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2013 © Cooking.pl