Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 23 lutego 2018. Imieniny: Damiana, Romana, Romany
kategoria: przekąski
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 1 kg białej kiełbasy
  • 2 średnie cebule
  • 1 główka czosnku
  • 1 łyżka smalcu
Przepis:

Cebule obrać, pokroić w krążki. Z główki czosnku oddzielić 5 ząbków, obrać je.
Kiełbasę obłożyć cebulą i ząbkami czosnku, a resztę główki czosnku położyć na środku. Wstawić do nagrzanego do 200 stopni C piekarnika i piec 1 godzinę, co jakiś czas przekłuwając kiełbasę, by wypłynął nadmiar tłuszczu i wody.
Podawać na zimno lub gorąco.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl