Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 15 grudnia 2018. Imieniny: Celiny, Ireneusza, Niny
kategoria: wołowina
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 4 befsztyki
  • skórka z cytryny
  • 1 /2 filiżanki oleju
  • 3-4 łyżki octu
  • kilka ziarenek pieprzu
  • sok z 1 cytryny
  • 1 /2 cebuli
  • 1 liść laurowy
  • masło
  • 3-4 goździki
Przepis:

Z dodatków przyrządzić zalewę i przetrzymać w niej przez cały dzień płaty mięsa. Potem je odsączyć i smażyć z obu stron w rozgrzanym maśle na bardzo dużym ogniu.
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl