Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 20 sierpnia 2018. Imieniny: Bernarda, Sabiny, Samuela
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00

    Składniki:

  • 2-3 banany (niezbyt dojrzałe)
  • 2 łyżki masła
  • 1/4 szklanki utartego sera cheddar
Przepis:

Banany obrać, podzielić każdy owoc na 4 części. Smażyć na rozgrzanym maśle na złoty kolor. Posypać serem, potrzymać jeszcze przez minutę na ogniu. Podawać do pieczonej wieprzowiny lub szynki. Banany można zastąpić winnymi jabłkami, nie obierać, podzielić każdy owoc na ćwiartki.
Proporcje dla 2-3 osób
 
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze : Ten przepis nie posiada jeszcze komentarzy

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl