Zapraszamy do zalogowania lub rejestracji
login: hasło:
ZAPROSZENIE  wyślij znajomym.
Dzisiaj jest 18 listopada 2018. Imieniny: Klaudyny, Romana, Tomasza
kategoria: potrawy z warzyw
średnia ocena: 0.00
autor zdjęcia: Babciagramolka
    Składniki:

  • 1 średni bakłażan
  • sól
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki oleju
  • pieprz mielony
Przepis:

Bakłażan pokroić wzdłuż na 1 cm plastry. Posolić i zostawić na 10 minut by spłynęła goryczka. Odsączyć. Posypać pieprzem. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z obu stron.
oceń przepis :
5 (super)
4 (dobry)
3 (średni)
2 (słaby)
1 (kiepski)
wystaw komentarz :
treść komentarza
imię lub pseudonim:
komentarze :
~flyboy2009-05-02 19:14
jeszcze nie próbowalem ale prosty przepis... i pewnie smaczne..... jak zrobie to napisze

Jaka potrawa jest najczęściej na Twoim stole wigilijnym?

barszcz z uszkami
zupa rybna
pierogi z kapustą
karp w galarecie
karp smażony
inna ryba
śledź
makowiec
pierniczki
kutia
kluski z makiem
kompot
kapusta z grzybami
inna
wyniki
Regulamin
2004 - 2017 © Cooking.pl