Bukiecik na jednego gryza
Kategoria: przekąski    Liczba porcji: 4    Czas przygotowania: 15 min.    Stopień trudności: łatwy

Składniki:
Przepis:
Patyczki do szaszłyków skrócić do wysokości odpowiedniej do wysokości wazonika.
Z pomidorków ściąć górny plasterek i ostrożnie wydrążyć miąższ ze środka (można go użyć potem np. do jajecznicy).
Pomidorki nadziać trzema rodzajami serów. W każdy pomidorek wbić delikatnie od spodu patyczek do szaszłyków.
Patyczki z nabitymi pomidorkami wstawiać do wazonika i wbijać w położony na dnie korniszon. Pomiędzy patyczki włożyć gałązki zielonej pietruszki.
Stawiać pomiędzy innymi przekąskami.
Uwagi:
Pomysł pochodzi z bloogu ,,Lubię gotować „
http://bardzo-lubie-gotowac.pl/?cat=7 ( Bukiet z pomidorów )
A to moja wersja .


Przepis wydrukowany z serwisu www.cooking.pl.